Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi!

15.04.2024 15:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Kıyamet sonrası bir temayı bizlere sunan ve açık dünyası ile beraber ön plana çıkan Fallout 4 için bildiğiniz üzere uzun yıllardır DLC boyutunda bir mod geliştiriliyor. Fallout: London paketinin arkasındaki ekip, oyuna dahil olacak yeni nesil güncellemesi sebebiyle mevcut modun gecikeceğini açıklıyor.
 
Fallout: London modu oyunculara yeni deneyimler sunacak
 
 
 
Daha önce açıklanan detaylara göre Fallout: London modu 23 Nisan tarihinde bizlere sunulacaktı. Ancak geliştirici ekip, Bethesda'nın yeni nesil güncellemesinin 25 Nisan tarihinde yayınlanacağını bildirdi. Modun arkasındaki ekip yeni nesil güncelleme içeriği ile beraber oyunun bozulacağını belirtti ve biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu aktardı.
 
Proje Lideri Dean Carter yaptığı açıklamayla beraber şu anda süresiz olarak modun ertelendiğini ve yeni nesil güncellemesinin planlarını bozduğunu aktardı. Fan yapımı bir mod olarak bizlere sunulmak istenen paket oldukça iddialı bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve oyuncuları doğrudan nükleer kıyametin yaşandığı olayların sonrasına atıyor. Mod içerisinde yeni keşif bölgeleri, gruplar, ek hikayeler ve daha fazlası yer alıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler