Fifa 14'ün Çıkacağı Platformlar Duyuruldu!

17.04.2013 19:16 Erkut Köse


   Bugün itibariyle birçok detayı günyüzüne çıkan ve oyuncuların da yeni nesil için duyurulmasını beklediği Fifa 14'ün hangi platformlar için piyasaya sürüleceği belli oldu.
 
   Yapılan açıklamaya göre Fifa 14, PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformları için raflardaki yerini alacak. Playstation 4 için ise herhangi bir duyuru yapılmadı. EA ayrıca önümüzdeki aylarda birkaç platforma daha oyunun duyurulacağını belirtti. Ancak bu platformların yeni nesilden ziyade Wii U ve Vita gibi konsollar olması bekleniyor. Görünüşe bakılırsa yeni nesile geçiş Fifa 15 ile mümkün olabilecek. Oyuncuların ise bu durumdan pek de memnun olmayacak gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler