Fifa 14'ün PC Sürümünde Ignite Motoru Bulunmayacak

22.05.2013 12:54 Erkut Köse


   Xbox One lansmanının en etkileyici sunumlarından birini yapan EA, Ignite adlı oyun motoruyla yeni nesilde oyunlarının nasıl olacağını göstermişti. Ancak görünüşe göre bu büyük grafiksel devrimi PC oyuncuları yaşayamayacak.
 
   EA İngiltere topluluk yöneticisi Rob Hodson, PC'ye Ignite motorunun gelip gelmeyeceğiyle ilgili sorulara Twitter üzerinden net bir cevap verdi. Bu grafik motorunun yalnızca Playstation 4 ve Xbox One için geliştirildiğini söyleyen Hodson, PC'de kullanılmayacağını dile getirdi.
 
   Henüz bu yıl konsollarla aynı özellikleri ve grafiksel kaliteyi yakalayan PC cephesi görünüşe göre yine Fifa'yı geriden takip etmeye devam edecek gibi. Oyuncuların ise bu konuda tepkili olduğunu söylemeye gerek yok sanırız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 61 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler