Final Fantasy XVI En Az 6 Ay Boyunca PS5'e Özel Kalacak

09.11.2022 12:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulacak olan Final Fantasy serisinin yeni oyunu Final Fantasy 16 hakkında yeni bilgiler yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yönetmen Hiroshi Takai, oyunun ana hikayesinin 35-40 saat süreceğini de söyledi. Şimdi ise yeni bir haber oyunun en az altı boyunca PlayStation 5 konsollarına özel olacağını doğruluyor.
 
Final Fantasy XVI şu anda sadece PS5 için geliştiriliyor
 
 
 
Seriye farklı bir yön vermeye çalışacak olan aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy XVI şu anda sadece PS5 konsolları için geliştiriliyor. 6 ay boyunca PS5 konsollarına özel olarak kalacak bu yapımın sonraki süreçte hangi platformlara geleceği bilinmiyor.
 
Öte yandan daha önce Final Fantasy VII Remake Intergrade oyunu PlayStation 5 konsoluna özel olarak çıkış yapmıştı (en az altı ay) ve bu süre sona erdiğinde yalnızca PC platformuna geldi.
 
Final Fantasy XVI ne zaman çıkış yapacak? 
 
Final Fantasy XVI, 2023 yazında PlayStation 5 için çıkış yapacak. Tam tarihin açıklanması bekleniyor. Bu sürece kadar yeni bilgilerin de paylaşılması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XVI Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler