Final Fantasy XVI için Yeni Detaylar Paylaşıldı

26.07.2021 10:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Final Fantasy XVI yapımcısı Naoki Yoshida, Washagana TV'ye konuk olarak yaklaşan aksiyon RPG oyunu için birçok detay paylaştı.
 
Naoki Yoshida oyun hakkında şunları söyledi:
 
- Oyunun öncelikle İngilizcesine odaklanıyoruz.
-  Yüz hareketlerini kaydetmemiz gerekiyor. Bir sahnenin her kesitini elle canlandıramayız. Bu yüzden tam yüz hareketi yakalamaları yapıyoruz ve ardından buna sesler ekliyoruz. Bunlar tamamen ara sahnelerden ibaret değil. Bu yüzden İngilizce versiyonu diğerlerinin önünde. Yakında Japonca versiyonuna başlayacağız.
- Oyunun gelişimi hakkındaki toplantı esnasında: ''Başroldeki Clive'ın duygularını göz önünde bulundurarak bu çizginin değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum'' sözlerini dile getirdim.
 
Verilen bilgiler şimdilik bunlarla sınırlı. Son olarak Final Fantasy XVI, PlayStation 5 için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XVI Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler