Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor

19.04.2024 14:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Steel Wool Studios'un üstlendiği Five Nights at Freddy's: Help Wanted açıklanan detaylara göre 20 Haziran tarihinde PlayStation 5 konsollarına gelmeye hazırlanıyor. Five Nights at Freddy's: Help Wanted 2, ilk olarak 14 Aralık 2023 tarihinde PlayStation VR2 için piyasaya sürüldü. PlayStation VR2 sürümüne sahip olan kullanıcılar, PlayStation 5 sürümüne ekstra bir ücret ödemek durumunda kalmayacak. Dolayısıyla doğrudan sahip olabileceksiniz.
 
Vardiyadan canlı çıkmak tamamen sizin işiniz
 
 
 
PlayStation VR2, oyuna PlayStation gücü ile beraber ekranlara sorunsuz bir şekilde aktarılıyor. Nasıl oynamayı tercih ederseniz ona göre kontrol şemasını ayarlayabiliyor ve isterseniz koltuğunuzdan, isterseniz de ayakta dilediğiniz şekilde oyunu deneyimleyebiliyorsunuz.
 
Oyunda yeni bir çalışan olarak yer alıyor ve vardiya sisteminden canlı çıkmak için bir dizi görevi yerine getirmek durumunda kalıyorsunuz. Daha hızlı bir servis, daha mutlu müşteriler ve daha az tehlike için elinizden geleni yapmaya koyuluyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler