Flaş! GSC Kapandı, S.T.A.L.K.E.R. 2 İptal Oldu

09.12.2011 19:52 Levent Polater


    Ukrayna tabanlı bir site olan UkraNews'ten alınan raporlara göre Stalker 2 yapımcısı GSC stüdyosu sahibi Sergei Grigorovich tarafından kapatıldı ve dolayısıyla Stalker 2 yapımı da iptal edildi.
 
     Rapora göre Grigorovich, stüdyoyu kendi kişisel sebepleri yüzünden kapatıyormuş ve bunlardan bahsetmekten kaçınmış. Şubat 2012'ye kadar alacaklarını tahsil etmeyi bekleyen 40 ilâ 50 arası çalışanının da böylece işine bir anda nedeni bile bilinmeyen bir biçimde son vermiş olundu.

     Siteye yakın bazı kaynakların bildirdiğine göre Grigorovich'in stüdyoyu kapama nedeninin altında S.T.A.L.K.E.R. 2 yapımından tatmin olmaması yatıyor. Şirketin resmi Twitter hesabından bu konuyla ilgili ilk olarak  “Hayır, GSC'yi kapamadık veya Stalker 2'yi iptal etmedik" denilmesine rağmen kısa bir süre sonra bu tweet kaldırıldı ve GSC'den Dmitri Bourkovski kısa ve net biçimde şunu yazdı:
 
     “GSC kapandı.”

    Gerçekten çok üzücü. Kısa bir süre zarfında GSC'nin neden kapandığıyla ilgili açık ve net bir bilgilendirme yapılması bekleniyor. Bizimle kalınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
S.T.A.L.K.E.R. 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler