Focus Home Interactive ile Dontnod Entertainment Yeni Bir Proje için Ortaklıklarını Yeniledi

10.04.2019 11:51 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ile geliştirici Dontnod Entertainment yeni bir proje için ortaklıklarını yenilediklerini duyurdu. Belirtilene göre "Focus ve Dontnod tarihinin en iddialı projelerinden biri" olacak.

Şirketlerin ilk ortak çalışması Vampyr Haziran 2018'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı ve çıkışından bu yana bir milyon adetten fazla satmayı başardı. Switch versiyonu da doğrulandı fakat çıkış tarihi henüz belli değil.
 
Focus Home Interactive COO John Bert: "Ustaca hikaye anlatımları ve sanatsal yönden zengin evrenler yaratmak konusunda yeteneklerini kanıtlamış olan Dontnod'daki ekiple maceraya devam edecek olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Focus ve Dontnod tarihinin en iddialı projelerinden biri olması amaçlanan bu yeni projede stüdyonun yeteneğini bir kez daha ortaya çıkaracağına imkan sağladığımız için gurur duyuyoruz."
 
Dontnod Entertainment CEO Oskar Guilbert: "Focus Home Interactive ile olan başarılı ilişkimizi güçlendirecek olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Kanıtlanmış ve etkili pazarlama yöntemleri, yeni dijital dağıtım kanallarını ele alma yetenekleri, deneyimli ekipleri ve editoryal vizyonumuza yakın olmaları Focus'u yeni oyunumuz için ideal bir ortak yapıyor. Vampyr büyük bir başarı yakaladı ve bu ortaklığı bu heyecan verici yeni proje ile geliştirmek için çok mutluyuz." 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler