Football Manager 2020'nin Ücretsiz Demosu Yayınlandı

20.11.2019 19:34 Özgür Eroğlu

 
 
Geliştiriciliğini Sports Interactive'in yaptığı menajerlik oyunu Football Manager 2020 dün itibariyle resmi olarak piyasaya sürüldü. Özellikle ülkemizde çok fazla ilgi gören oyunun ise demosu yayınlandı.
 
Steam üzerinden ulaşabileceğiniz bu demo tamamen ücretsiz. Eğer satın olmadan önce denemek istiyorsanız, güzel bir fırsat. Demoyu oynarken severseniz ve tam sürümü almak isterseniz, oyunu kaydetmeyi unutmayın bu sayede kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 
 
Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Buraya tıklayarak da oyuna dair daha fazla habere ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2020 Platformlar: PC Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler