Forza Motorsport 7 ve Forza Motorsport Grafik Karşılaştırma Videosu

13.09.2023 16:05 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube üzerinde içerik üreticisi "Cycu1", Forza Motorsport 7 ile yeni Forza Motorsport oyunu arasında grafik karşılaştırması yaptı. Video şeklinde bizlere sunulan bu içerikte Turn10 tarafından geliştirilen yeni Forza Motorsport oyununda yapılan grafiksel değişiklikleri ve iyileştirmeleri ön plana çıkıyor. 
 
İki oyun arasında erken grafik karşılaştırması yapıldı
 
 
 
Forza Motorsport 7, 2017 yılında Xbox One ve PC için çıkış yaptı. Diğer taraftan yeni Forza Motorsport oyunu Xbox Series X|s ve PC platformlarına çıkış yapmaya hazırlanıyor. Turn10 Studios tarafından geliştirilen yeni yarış oyunu son derece ayrıntılı bitki örtüsüne ve çevre detaylarına sahip olarak karşımıza çıkmayı hedefliyor.
 
Yeni Forza Motorsport oyunu sadece bu gelişmelerle gelmiyor aynı zamanda oyunculara 10 kat daha gerçekçi detaylar sunuyor. Ek olarak oyun içerisinde on binlerce yeni ve tamamen animasyonlu 3D izleyiciler yer alıyor.
 
Beklenen yarış oyunları arasında bulunan Forza Motorsport, 10 Ekim'de geliyor. Oyun aynı zamanda PC'de DLSS 2/FSR 2.0 ve DirectStorage teknolojilerini destekliyor. 
 
İşte karşılaştırma videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 7 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler