Future Warfare mi Geliyor?

30.04.2010 13:11 Levent Polater

 
 
    Bungie’nin yeni anlaştığı firma olan Activison ile olan 10 yıllık birlikteliğinin kimi kesim tarafından Activision için güzel bir hamle olduğu yönünde birleşiliyor.  
 
    Analizciler gelecekteki Modern Warfare oyunlarının yeni yapımcısının Bungie olmasının çok uygun bir seçim olacağını söylüyorlar. Halo yapımcısı Bungie'nin daha çok futuristik oyunlar konusunda uzman olmasına karşın, modern savaş konusunu Infinity Ward kadar iyi işleyip işlemeyeceği merak konusu tabii. Ha tabii bu arada Activision'dan Bungie'nin Modern Warfare serisini devam ettireceği yönünde bir bilgi gelmedi, sadece analistler teorilerini diziyorlar.
 
    Bazı analizciler bunun Modern Warfare serisi için harika olabileceği konusunda birleşirken bazıları ise Modern Warfare'i Bungie'nin devam ettirmesine düşük bir olasılık gözüyle bakıyorlar.
 
    Her ne olursa olsun Infinity Ward halen kapanmadı. Ancak firmadan son ayrılanlara bakılırsa kapanmanın eşiğindeler gibi görünüyor.
 
    Bungie, bir Call of Duty oyunu yapsa diyelim nasıl bir oyun olur acaba? Future Warfare?!? :O
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 1 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 2 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 2 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler