G2A'den Blizzard Kampanyası

04.06.2016 16:12 Burak Gezgin

   Dün beyaz perdede seyircilerle buluşan Warcraft filminin çıkışını kutlamak için yeni bir kampanya geldi. Oyunları uygun fiyatlarla sunmasıyla bilinen G2A'den gelen kampanya neticesinde, filmiyle beraber ilgi gören geniş ve çok detaylı Warcraft evreninde daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. G2A tarafından 'Bir alana bir bedava.' şeklinde isimlendirilen kampanyada "World of Warcraft, Starcraft, Overwatch veya Diablo'dan herhangi bir tanesini alabilir ve aynı değerde başka bir oyuna sahip olabilirsiniz" deniliyor. 
 
 
 
   Bu oyunlardan herhangi birini aldığınızda hesabınıza atanan 3€ ile alınabilecek diğer oyunların sıralandığı söyleniyor. Fakat işin aslı tam olarak öyle değil; haberde yer alan Koşullar kısmında olayın aslı açıkça yer alıyor. Blizzard'ın bu oyunlarından herhangi birini aldığınız takdirde hesabınıza atanan 3€ ile g2a.com'dan herhangi farklı bir şey alabilirsiniz. Yani kampanyada kelime oyunu yapılarak ilgi çekmeye çalışılmış. (Ya g2a, ya Blizzard'ın pazarlama stratejisi ya da sitedeki yazıyı türkçe'ye çeviren çevirmenin hatasıyla. İngilizce kısmı bulunmadığı için de bu kısmı da bilemiyoruz.)
   
   Ayrıca yapılan çekilişe katılarak Blizzcon için bilet veya başka ödüller kazanabilirsiniz. (Burada da bir kelime oyunu yoktur umarım.) Kampanya ile ilgili asıl detaylara şu sayfadan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 25 Dk önce Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 1 Saat önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 4 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 6 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler