G4TV'den Red Dead Redemption X360 vs PS3

26.05.2010 01:18 Levent Polater


    Son zamanlarda ortaya çıkan bug'ları yüzünden dalga konusu olan Red Dead Redemption için G4 TV'den çok güzel bir konsol karşılaştırma video'su geldi.
 
    Bug'lar bir yana dursun herşeyiyle harika bir oyun olduğunu kanıtlayan Red Dead Redemption için Rockstar'ın şu anda hummalı bir çalışma içerisinde oyuna yeni bir yama çıkarmaya gayret gösterdiği belirtiliyor.
 
    Oyunun daha önce PS3 ve Xbox 360 versiyonları ile ilgili pek bir fark olmadığı söylense de PS3 versiyonunun 640p, Xbox 360 versiyonunun ise 720p olduğu söyleniyordu. Ancak yine de 2 sürüme bakıldığında pek bir fark göründüğü söylenemez.
 
    Kafalarda oluşan ufak soru işaretleri için IGN'den sonra G4 TV'de Red Dead Redemption'ın Xbox 360 ve PS3 sürümlerini karşılaştırmış. Gelin şimdi beraber video'yu izleyerek hangi sürüm daha iyi görünüyor veya -görünmüyor- tartışalım.
 
 


    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 20 Dk önce PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 7 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 7 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 7 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler