GLaDOS Biriyle Evlen Diyorsa, Evleneceksin

Stephanie tabii ki "Evet" diyor ancak videosu yok :c
23.08.2011 06:15 Beril Sergün


     Gary Hudston isimli, sevgilisine oldukça aşık bir nerd olarak tanımlayabileceğim biri, Portal 2 üzerinden sevgilisine özel haritalar yaptı. 
 
    "The Gary Hudston Project" isimli bölümlerde Ellen Mclain yani GLaDOS'un sesinin de olması bizi bizden almadı değil. Oyun içi seslerin kullanımı yerine direk yeni diyaloglar kullanılan bölümlerde hikaye o kadar güzel anlatılıyor ki, insanın evlenesi geliyor Gary Hudston ile. 3 adet seviyeye sahip bölümlerde "o özel" sorudan önce her seviyeye özel sorular soruluyor sevgiliyi evlenmeye ikna edebilmek için. İşin garip kısmı kalbimizi "gerçekten" eritmeye çalışan GLaDOS'un bu seviyelerde oldukça "yapıcı" davranıyor olması. Henüz şanslı sevgili Stephanie'nin bölümleri oynarken verdiği tepki ile ilgili bir video olmasa da eminim ki bu bölümlerin ardından gözyaşları sel olmuştur.
 
     Gary Hudston gibi nerdlerin uzun yaşaması dileğiyle, buyrun videosu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler