GSC GameWorld ekibi, 23 Mart'ta Stalker 2 için bir etkinlik düzenleyecek

08.03.2023 19:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Uzun süredir geliştirilen, çeşitli nedenlerden dolayı ertelenen (Rusya - Ukrayna savaşı) ve GSC GameWorld tarafından oyunculara sunulacak olan açık dünya hayatta kalma nişancı oyunu S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl için yeni bir etkinlik düzenlenecek. 
 
23 Mart'ta yapılacak olan bu etkinlikte STALKER 2'ye özel bir bakış atılacak. Bunun yanı sıra GCS GameWorld ve NVIDIA, yapay zeka özellikli bir teknoloji olan NVIDIA Omniverse Audio2Face hakkında çeşitli bilgiler verecek.
 
Stalker 2 için yeni etkinlikte bizleri neler bekliyor?
 
 
 
Uzun süredir bir haber alamadığımız Stalker 2 için yapılacak olan yeni etkinlikte herkes gibi biz de oyundan yeni görüntüler ve bilgiler bekliyoruz. Sunumun içerisinde NVDIA ortaklığında bir yapay zeka uygulaması üzerinde çalışmalar bizlere aktarılacak.
 
Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilen Stalker 2 bizlere açık bir dünyayı ve kıyamet sonrası bir deneyimi sunacak. Bu yıl içerisinde çıkması planlanan oyunun tam çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 
 
STALKER 2: Heart of Chornobyl, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STALKER 2: Heart of Chernobyl Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: GSC Game World Dağıtıcısı: GSC Game World Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 28 Nisan 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Dk önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 1 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler