Game of Thrones'un Son Bölüm Senaryosu Yayınlandı: Hayranlar Daha Fazla Sinirlenecek Gibi

01.08.2019 15:02 Nursema Emre

 
HBO'nun adeta yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiği anda mahvettiği, buna karşın dizi tarihinin halen en iyi yapımlarından biri olan Game of Thrones'un son sezonu, senaryo alanında Emmy ödülüne aday gösterilince senaryosu da yayınlanmak durumundaydı. Yayınlanan senaryodaki bir detay dizinin sevenlerini cinnet geçirme seviyesine getirebilir.
 
Uyarı: Yazının bu raddesinden sonra ağır miktarda Spoiler bulunmaktadır. Dizinin son bölümünü henüz izlemediyseniz yazıyı terk etmenizi öneriyoruz.
 
Dizinin son bölümünü izleyenler, Drogo'nun, Khalesi'nin ölümünün ardından önce Jon'a yönlenip daha sonra demir tahtı ateş püskürterek eritmesinin nedenini çok merak ediyorlardı. Drogo'nun, Jon'un da bir Targaryen olduğunu bildiğinden tutun, Daenarys'i haksız bulduğuna kadar zibilyon tane teori ortaya atıldı.
 
Ancak bunların hiçbiri değilmiş: Drogo sadece... Çok kızmış. Yayınlanan senaryoda Drogo'nun Jon'u öldürme amacı gütmediği dışında hiçbir detay yer almıyor. Demir tahttan kalanları yok etmek için ateş püskürttüğü ve Jon dışında tahta dair her şeyi yok etmek istediği belirtiliyor.
 
Hal böyleyken Drogo'nun niye Jon'u öldürmediği, tahtı neden erittiği, tahtı eritirken kalan hiçbir şeye neden zarar vermeyip bir anda sırra kadem bastığı gibi detayların hiçbiri senaryonun kendisinde bile yer almıyormuş.
 
Gördüğünüz üzere Game of Thrones ile ilgili her yeni haber, dizinin son sezonunun ne denli büyük bir fiyasko olduğunu destekler nitelikte. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hob Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler