Empire of Angels IV için konsol çıkış tarihleri belli oldu

31.05.2021 20:38 Mehmet Tandoğan

 
Eastasiasoft aracılığıyla yayınlanan ve Softstar Entertainment tarafından geliştirilen Empire of Angels IV, 23 Haziran'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Switch konsolları için ise 24 Haziran tarihinde piyasaya sürülecek.
 
Serinin ilk oyunu 1993 yılında ortaya çıkmasından bu yana ilk kez Empire of Angels konsollara geliyor. Hikayeli taktik RPG serisine en son giriş olan Empire of Angels IV'ün bu güncellenmiş sürümü, zengin 3D grafikler, stratejik sıra tabanlı dövüş sistemine sahip. Oyun içindeki seslendirmeler ise Mandarin dilinde yapıldı.
 
Oyunun şu anda PC versiyonu Steam üzerinde mevcut. App Store ve iOS sistemleri için ise kendi mağazalarından erişilebilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hob Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler