Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy PS4, Xbox One, Switch ve PC'ye Geliyor

22.09.2018 14:01 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Tokyo Game Show 2018 sahne etkinliği esnasında, Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy'nin 2019'un başında dünya genelinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC'ye geleceğini duyurdu.

Üçleme Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice For All ve Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations oyunlarını içerecek. İngilizce ile Japonca altyazı seçeneği bulunacak ve 10'a kadar kayıt yuvası destekleyecek.

Duyuru fragmanını ve PlayStation 4 versiyonundan alınan oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. (Oynanış görüntüleri 6:48 - 20:03) 
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hob Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 26 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler