Gears Tactics 20 Dakikalık Oynanış Videosu, PC Sistem Gereksinimleri

28.03.2020 20:26 Gazali Çetinkaya

 
PC Gamer; yayıncılığını Microsoft ve geliştiriciliğini Splash Damage'in üstlendiği Gears Tactics'ten 20 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı.
 
Gears Tactics, ilk Gears of War oyunundan 12 yıl öncesini anlatan hızlı ve sıra tabanlı bir strateji oyunu. Karakter odaklı 40 saatlik hikaye, özelleştirilebilir ekip ve ekipmanlar, saldırgan oynanış ve devasa boss savaşları sunuyor. 

Gears Tactics 28 Nisan'da PC için çıkış yapacak. Microsoft Store'da 229,00 TL ve Steam'de 92,00 TL'den ön siparişte. Xbox Game Pass'e de dahil olacak. Xbox One versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

Oynanış videsounu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears Tactics Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Xbox Game Studios Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 32 Sn önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler