Gears of War 4, PC'de Split-Screen Co-Op Destekleyecek

20.09.2016 00:45 Gazali Çetinkaya

 
 
   Microsoft'un yayıncılığını yapacağı Gears of War 4, The Coalition tarafından geliştiriliyor ve oyunun geliştiricisi bugün yaptığı açıklama ile birlikte PC sahiplerini mutlu etmeyi başardı. Yapılan açıklamada ise PC'deki oyuncuların hikaye modunda Split-Screen Co-op oynanabileceği belirtildi. Bu açıklama Xbox One için ise zaten yapılmıştı. Şimdi ise PC için de doğrulandı.
 
   Daha öncesinde Coalition stüdyosunun direktörü Chuck Osieja tarafından açıklanan bilgi ile de oyunun campaign modunun tahmini olarak 10 saat civarı süreceği belirtilmişti.
 

 
   Gears of War 4, 11 Ekim tarihinde Windows 10 ve Xbox One için çıkış yapacak.  Ultimate Edition alan kişiler ise oyuna 4 gün erken erişim sağlayabilecek.
 
   Eski ana karakterimiz Marcus Fenix'in anlatımı ve "Nothing Else Matters" parçasıyla süslenen çıkış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 4 Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler