Microsoft Yeni Bir Gears of War Oyunu Üzerinde Çalışıldığını Doğruladı

23.01.2018 23:29 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft bugün yaptığı duyuruda Microsoft Studios'un Xbox One'a özel oyunlarının çıkış yaptığı gün Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine ekleneceğini duyurdu. Bu konu hakkında The Verge ile konuşan Phil Spencer yeni bir Gears of War oyunu geleceğini doğruladı.
 
   Phil Spencer Sea of Thieves, State of Decay 2 ve Crackdown 3 oyunlarının çıktığı gün Xbox Game Pass'e ekleneceğini, bununla kalmayıp ileride çıkacak olan Halo, Gears of War ve Forzaların da çıkış günü Xbox Game Pass'e ekleneceğini belirtti. 
 
   Ayrıca Gears of War 4 geliştiricisi The Coalition Microsoft'un firmalarından Storylab Productions ile birlikte yeni bir IP üzerinde de çalışıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 4 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler