Gears of War 4'e Xbox One X ile Grafik Seçeneği

24.10.2017 14:38 Gökhan Yılmaz

 
      Gears of War 4'ün senaryo modu Xbox One X'te performans seçeneğini seçerseniz 60 FPS'de çalışacak. Normalde Xbox One'larda 30 FPS olarak çalışan oyunun Microsoft tarafından yeni yayınlanan viedosunda performans seçeneğinin olduğu ortaya çıktı.
 
      Oyunda performans ve görsellik olmak üzere iki adet seçeneğiniz olacak. Eğer performans seçerseniz 60 FPS ile 1080p'de oynayacaksınız. Aynı zamanda görsellik modundaki yüksek kaplamalar ve geliştirilmiş grafik efektleri bu modda yine aktif olacak. 
 
     Görsel mod ise 30 FPS'de çalışırken ultra yüksek kaplamalar ile 4K çözünürlük sunacak. Oyun 7 Kasım'da yani Xbox One X'in çıkışı ile birlikte güncellenecek. Yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 4 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Dk önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 42 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler