Genshin Impact 1.2 Güncellemesi 23 Aralık'ta Yayınlanacak

11.12.2020 23:30 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici miHoYo, Genshin Impact için versiyon 1.2 güncellemesinin 23 Aralık'ta yayınlanacağını duyurdu.

Yeni Dragonspine haritası, yeni sezonluk etkinlik, iki yeni karakter ve daha fazlasını ekleyecek.
 
Dragonspine, Mondstadt'ın güneyinde bulunan karlı kaplı dağlık bir bölge. Kayıp bir antik uygarlık, çok sayıda yaratık ve malzeme, nadir eserler, dört yıldızlı silahlar oluşturmak için tarifler içeriyor. Çok soğuk olduğu için keşif ve savaş sırasında karakterinizi sıcak tutmanız gerekecek.

Sezonluk etkinliğin adı The Chalk Prince and the Dragon ve Dragonspine haritasında geçiyor. Festering Desire olarak bilinen gizemli bir güce sahip kılıcı aramak için yola koyulacaksınız. Sezonluk etkinliğe katılarak Festering Desire'ı elde etmenin yanı sıra etkinlik mağazasından ödüller de alacaksınız.
 
İki yeni beş yıldızlı oynanabilir karakterler Albedo ile Ganyu. Albedo genç bir dahi simyacı. Ganyu yarı insan, yarı Qilin olan Cyro okçu karakteri ve Liyue Qixing'in elçisi ve sekreteri. Beraberinde görevler de getirecekler. 
 
Oynaması ücretsiz açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Genshin Impact PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC üzerinde de ulaşılabilir durumda. Switch versiyonu da yolda.

Versiyon 1.2 güncellemesinin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Genshin Impact Platformlar: PC PS4 Mobil Geliştirici: Mihoyo Dağıtıcısı: Mihoyo Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler