Genshin Impact için Yeni Güncelleme Yolda: İşte Detaylar

04.03.2024 14:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici ekip miHoYo, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Genshin Impact için yeni bir güncelleme geleceğini duyurdu. "Blades Weaving Betwixt Brocade" adındaki bu güncelleme 13 Mart tarihinde yayınlanacak ve oyunun 4.5 sürümünü temsil edecek.
 
Güncellemede birçok etkinlik ve içerik sizleri bekliyor 
 
 
 
Güncelleme ile beraber yeni yıl kutlamalarının ardından oyuncular Mondstadt'a davet edilecek ve burada Jean, Lisa ve Favonius Şövalyelerinin simya iksiri işini geliştirmelerine yardımcı olacak. Dahası, dahi tasarımcı Chiori oyuncular tarafından işe alınabilecek. Yeni sürüm içerisinde oyuncular partilerindeki karakterleri geliştirmek için yeni öneriler sunabilen "Eğitim Rehberi" de dahil olmak üzere çeşitli yardımcı unsurlar yer alacak.
 
En son yayınlanan sezon etkinliği kapsamında oyuncular artık Favonius Şövalyelerinin taleplerine cevap verebilecek ve simya dükkanının işletilmesine de yardımcı olabilecekler. Oyuncular burada malzemeler biriktirebilecek, iksirler hazırlayabilecek ve müşterilere satış yapabilecekler. Gelir arttıkça iş alanlarını genişletecek ve satılabilir iksir üretim sürecine de el atabilecekler.
 
Ek olarak burada tanıdık yüzlerle karşılaşabilecek ve onlarla beraber belli anlaşmalar içerisine girebileceksiniz. Bu kapsamda çeşitli ödülleri de takas edebileceksiniz. Ayrıca maceradan sıkıldıysanız "Feline Fortress Furrdyssey"de kedilerle oynayabilecek veya "Rolling Crossfire" etkinliğinde top ateşi oyununa katılabileceksiniz.
 
4.5 sürümünde ilk etapta Chiori ve Arataki Itto, ikinci yarıda ise Neuvillette ve Kaedehara Kazuha karakterleri yer alacak. Ayrıca, yepyeni bir "Chronicled Wish" de ilk kez Sürüm 4.5'te mevcut olacak. Burada Albedo, Eula, Mona, Klee, Diluc ve Jean gibi 5 yıldızlı karakterlerin yanı sıra 10'dan fazla 5 yıldızlı silahı aynı Dilekte bir araya getirebileceksiniz.
 
Güncelleme tanıtımı 
 
 
 
Özel program 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Genshin Impact Platformlar: PC Mobil PS4 Geliştirici: Mihoyo Dağıtıcısı: Mihoyo Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler