Ghost of Tsushima Yönetmeni Oyunun Filmini Çekmek İstediğini Belirtti

15.08.2022 13:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, samuray temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima yönetmeni Japon oyuncu kadrosuyla tamamen Japonca bir film çekme niyetinin olduğunu açıkladı.
 
Collider'a konuşan Chad Stahelski, Tsushima filmini olabildiğince özgün kılmak için Sony'nin tam desteğine sahip olduğunu ve Japon kültürüne olan kişisel sevgisinin ön plana yer aldığını belirtti.
 
Stahelski ek olarak şunları söyledi: “Bence bu filmi doğru bir şekilde yaparsak hem görsel hem de aksiyon anlamında oldukça çarpıcı bir yapım olur. Harika bir aksiyon harika bir görüntü ile birleşirse inanılmaz bir şey olabilir. Bu film tamamen karakter odaklı olması gerekiyor."
 
PlayStation oyunu, Japon tarihine ve samuray geleneklerine dayanan bir macerayı temel alıyor. Bu kapsamda Moğol istilacılarına karşı Tsushima'nın özgürlüğü için mücadele eden savaşçı Jin Sakai'yi konu alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler