Sucker Punch, Ghost of Tsushima için Desteğini Sonlandırıyor

17.04.2022 12:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyunun çıkışından yaklaşık iki yıl sonra Sucker Punch, Ghost of Tsushima için planlanan son güncellemeyi yayınladı ve şu anda herhangi bir yama üzerinde çalışmadığını bildirdi. Bu kapsamda Sucker Punch, Ghost of Tsushima için 2.18 güncelleme notlarını yayınladı ve duyurulmamış bir sonraki proje üzerinde çalışmaya devam ettiğini belirtti.
 
Sucker Punch güncelleme desteğinin sonlanması hakkında şunları bildirdi: "Şu anda herhangi bir ek yama üzerinde çalışmıyoruz. Ancak topluluk tarafından gelen büyük problemleri takip etmeye devam edeceğiz. Önceliğimiz oyun deneyimini olumsuz yönde etkileyen büyük hatalar olacak.
 
Oyunun çıkışından bu yana verdiğiniz büyük destek ve geri bildirimler için tüm topluluğa teşekkür ediyoruz. Bir buçuk yıldan fazla bir süre sonra bu kadar aktif bir topluluğa sahip olmayı beklemiyorduk. Bu yolculukta bizimle olan herkese minnettarız." 
 
2.18 yaması, Ghost of Tsushima Director's Cut ve Legends için hata düzeltmelerine ve iyileştirmelerine odaklanıyor. Bunun yanı sıra küçük tek oyunculu değişiklikleri bünyesinde barındırıyor. Bu yama ile Legends sürümüne PS4 Kayıtlarını İçe Aktar düğmesi ekleniyor ve tek oyunculu modda diyalog ve ara sahne sorunları düzeltiliyor.
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler