Ghostrunner 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı: Bu yıl geliyor

26.05.2023 14:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını 505 Games'in ve geliştiriciliğimi One More Level'ın üstlendiği cyberpunk temalı birinci şahıs aksiyon oyunu Ghostrunner II için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bunun yanı sıra oyunun PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 2023 yılı içerisinde çıkış yapacağı doğrulandı.
 
Gelecek temalı saf aksiyon deneyimi 
 
 
 
Ghostrunner 2, kıyamet sonrası bir dünyada geçen birinci şahıs aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni oyun içerisinde yeni mekanikler, silahlar ve indirebileceğimiz çeşitli düşmanlar yer alıyor. Bunlara ek olarak interaktif bir hikâye, motosiklet seviyesi, gelişmiş beceriler ve daha fazla siber ninja aksiyon mekanikleri bizlere sunulmayı bekliyor. 
 
Devam oyunu Ghostrunner 2, Ghostrunner'daki olaylardan bir yıl sonrasını konu alıyor ve oyun içerisinde hızlı bir dövüş aksiyon içeriği bizlere sunuluyor. Sürekli olarak düşmanları parçalayabildiğimiz oyunda elimizdeki kılıçlarla ve bıçaklarla çeşitli estetik saldırılar gerçekleştirebiliyoruz.
 
Yeni özellikler ve mekanikleriyle Ghostrunner 2 bu yıl içerisinde çıkış yapmayı bekliyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghostrunner 2 Platformlar: PC Geliştirici: One More Level Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler