Ghostrunner Gamescom 2020 Teaser Fragmanı Yayınlandı, Özel Beta Kayıtları Açıldı

30.08.2020 23:27 Gazali Çetinkaya

 
Birinci şahıs cyberpunk aksiyon oyunu Ghostrunner için Gamescom 2020 teaser fragmanı yayınlandı ve oyunun özel betası için kayıtlar açıldı.

Kayıt için Ghostrunner Discord grubunun üyesi olmanız gerekli. Beta PC üzerinde düzenlenecek. Ne zaman olacağı ve içeriği henüz belli değil. Buradan kayıt yaptırabilirsiniz.
 
Ayrıca 15 Eylül'de PAX Online 2020 etkinliğinde oyunla ilgili büyük bir haber paylaşılacağı belirtildi. Büyük ihtimalle oyunun çıkış tarihini öğreneceğiz. Oyunun bu yıl PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkması planlanıyordu. 
 
Gamescom 2020 teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghostrunner Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: One More Level Dağıtıcısı: All In! Games Tür: Cyberpunk Aksiyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler