Ghostwire: Tokyo yeni güncellemeyle beraber Xbox Series konsollarına geliyor

16.03.2023 11:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Tango Gameworks tarafından daha önce PlayStation 5 ve PC için sunulan korku temalı açık dünya nişancı aksiyon oyunu Ghostwire: Tokyo, Xbox Series X|S konsollarına gelmeye hazırlanıyor. 
 
Oyunun Xbox Series sürümü Spider's Thread güncellemesiyle beraber gelecek ve 12 Nisan'da oyunculara sunulacak. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak. Spider's Thread güncellemesi aynı zamanda PS5 ve PC oyuncularına da sunulacak.
 
Ghostwire: Tokyo PS Plus'a da geliyor
 
 
 
Ghostwire: Tokyo ilk olarak 25 Mart 2022'de PlayStation 5 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Bu aydan itibaren Ekstra ve Premium aboneleri için PlayStation Plus Oyun Kataloğu'nun bir parçası olarak sunulacak. Oyun PS Plus'a 21 Mart tarihinde dahil edilecek.
 
Ghostwire: Tokyo bizleri korku dolu bir Tokyo'ya götürüyor. Sağdan soldan gelen tehditleri alt etmeye çalıştığımız, yer yer korkup yer yer de gerildiğimiz bu oyunda içerisinde bir karakteri kontrol ediyor ve bu karakterle beraber çeşitli büyüler atabiliyoruz. Genel olarak sevilen yapım şimdi Xbox Series konsoluna çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Ghostwire: Tokyo Xbox Series çıkış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GhostWire: Tokyo Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 1 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 3 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler