God of War'da Kratos'un İsmi İçin Aslında Başka Planlar da Varmış

08.07.2019 14:55 Nursema Emre

 
God of War serisinin Cory Barlog ile birlikte birçok oyununda yapımcı ekipte çalışan ve üçüncü oyunun da baş yapımcısı olan Stig Asmussen, geçtiğimiz günlerde yeni bir röportaj gerçekleştirdi. Stig Asmussen, efsanevi karakter için düşünülen diğer isimleri açıkladı.
İşte yaptığı açıklamalar:
 
"İlk oyunun yapım aşamasında David Jaffe ile birlikte pazarlama ekibine isimler sunuyorduk. Kratos için üzerinde en uzun süşündüğümüz isim Dominus olmuştu. Ancak pazarlama ekibi bu ismi beğenmedi. Birçok ekip arkadaşımız farklı farklı isimler ortaya atıyordu. Kratos ile birlikte teklif ettiğimiz isimlerden biri de Stig idi."
 
Daha önce de oyunun uzun süre Dark Odyssey adıyla piyasaya çıkarılmak üzere olduğu söylenmişti. Belki de alternatif bir evrende ana karakteri Dominus olan ve Dark Odyssey adında hiç de başarılı olamamış bir Sony oyunu vardır. Ne dersiniz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler