Gotham Knights Canlı Servis Oyunu Değil

27.08.2020 19:08 Gazali Çetinkaya

 
Batman: Arkham Origins geliştiricisi Warner Bros. Games Montreal'in yeni oyunu Gotham Knights, Marvel's Avengers gibi bir canlı servis oyunu değil.

Oyunun yapımcısı Fleur Marty, IGN ile gerçekleştirdiği röportajda, Gotham Knights'ın bir servis oyunu olarak tasarlanmadığını belirtti ve "Her bir karakterin kendine özgü yetenek ağacı olacak, ekipman craft edebileceksiniz ve seçimler yapacaksınız fakat bunlar oyunun servis oyunu olduğu anlamına gelmiyor." diye ekledi.

Fleur Marty ayrıca oyunun tamamının tek oyunculu ve çevrimdışı olarak oynanabileceğini de belirtti. İki kişilik online co-op opsiyon olarak sunulacak.

"Oyunun tamamını tek başınıza da oynayabileceksiniz ve hiçbir şey kaçırmış olmayacaksınız. Tek oyunculu oynarken isterseniz çevrimdışı da olabileceksiniz. Arkadaşınızla bir olarak dinamik duo fantezisini yaşamanın harika bir deneyim olabileceğini düşünüyoruz fakat oyuncuları buna zorlamayacağız."

Co-op olarak oynarken de sürekli beraber dolaşmak zorunda değilsiniz. Aynı anda Gotham City'nin farklı yerlerinde olabileceksiniz ve arkadaşınızla aynı oynanabilir karakteri kullanmanız da mümkün olacak.

Gotham Knights 2021'de PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Duyuru fragmanı ve oynanış videosuna buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gotham Knights Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Warner Bros. Games Montreal Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 18 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler