GreedFall Eylül'de Çıkacak, Hikaye Fragmanı Yayınlandı

06.06.2019 15:56 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Spiders Games, aksiyon rol yapma oyunu GreedFall'un Eylül 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Bugün yayınlanan hikaye fragmanı oyunun hikayesi ve geçeceği yer hakkında bilgi veriyor. GreedFall'da topraklarınızı büyük bir hastalıktan kurtarmak ve tedavi arayışı için terk edip büyü, zenginlik gizem ve fantastik yaratıklarla dolu olan bir adaya doğru yola çıkıyorsunuz. Fakat burada da kendinizi istilacı göçmenler ile doğaüstü muhafızlar tarafından korunan yerliler arasında sürekli artan gerilimlerin ortasında buluyorsunuz.
 
Yol boyunca çok sayıda görevde ilerleme kaydedebilir ve başarılı olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşma şekliniz ve karakterinizi nasıl geliştireceğiniz seçimlerinize bağlıdır ve savaş, diplomasi ya da kandırmadan yararlanabilirsiniz. GreedFall adası yaşayan, sürekli gelişen bir dünyadır. Görünüşte önemsiz gibi duran seçimlerden en önemli siyasi kararlara kadar tüm eylemleriniz süreci etkileyecek ve nihayetinde hikayenizi şekillendirecek. 
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler