Groundhog Day: Like Father Like Son PlayStation VR, Oculus ve Vive için Duyuruldu

04.02.2019 00:42 Gazali Çetinkaya

 
Sony Pictures Virtual Reality, Immersive Entertainment ve Tequila Works, 1993'te vizyona giren Groundhog Day filmine devam oyunu niteliğindeki Groundhog Day: Like Father Like Son'ı PlayStation VR, Oculus ve Vive platformları için duyurdu. 2019'da çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

“Deadlight”, “RIME”, “The Sexy Brutale” ve “The Invisible Hours” geliştiricilerinden, “Groundhog Day: Baba Gibi Baba Gibi Evlat”, modern bir gün, bulmacalarla dallanan anlatı oyununu içeren bir komedi öyküsü. Oyuncular, orijinal filmin kahramanı büyüleyici ama kibirli oğlu Phil Connors Jr. rolünü üstlenirler. Pennsylvania'daki memleketi Punxsutawney'e geri dönen Phil Jr., tıpkı ondan önceki babası gibi bir zaman diliminde sıkışıp kalıyor. Oyuncular bulmacaları çözecek, yeni ve tanıdık karakterlerle etkileşime girecek ve zaman döngüsünden kaçmaya çalışırken şehri keşfedecekler.

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler