Half-Life 2 İçin Etkileyici Bir Mod - Entropy : Zero

11.10.2017 14:56 Tunahan Safdır

 
     Half-Life 2: Episode 2'nin çıkışının üzerinden tam 10 yıl geçtiği şu günlerde Entropy : Zero isimli toplulum yapımı yeni bir mod görücüye çıktı.
 
     Ücretsiz olarak edinebileceğiniz bu modla birlikte City 17'de orijinal hikayenin 11 ay öncesine dönecek ve kaosun ortasındaki şehirde hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz. Karanlık bir havaya sahip olan modun oldukça etkileyici mekanlara ve aksiyonu bol sahnelere sahip olduğunu yayınlanan videoda görme fırsatı buluyoruz.
 
     Şayet eski günleri anmak ve farklı bir Half-Life 2 deneyimi yaşamak isterseniz, Entropy : Zero modunun Steam sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilir, yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler