Half-Life: Alyx Geliştiricileri Reddit Üzerinden Oyuncuların Sorularını Cevaplayacak

22.01.2020 14:35 Özgür Eroğlu

 
 
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Valve'in yaptığı oyun dünyasının en önemli oyun serilerinden olan Half Life'ın bildiğiniz gibi yeni bir oyunu çıkacak. Oyunun VR olması başta tepki çekse de duyuru videosundan sonra insanlar yine de çok heyecanlanmıştı.
 
Valve ise bu VR oyun olan Half Life: Alyx ile gerçekten farklı şeyler deniyor. Valve'in resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre Half Life Alyx'in geliştirici ekibi, bugün Reddit üzerinden oyuncuların sorularını cevaplayacak. Etkinlik bugün Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak. Buraya tıklayarak soruları sorabileceğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz.
 
Bu olay Valve için gerçekten ilginç çünkü, oyuncularla iletişim konusunda gerçekten oldukça başarısız bir firma. Bugün sabah saatlerinde de Half Life serisinin önceden çıkmış olan tüm oyunlarını 2 ay boyuca oynaması ücretsiz yaptılar. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half-Life: Alyx Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler