Half Life için: "Bitirmeden Göstermek İstemiyoruz"

Gabe Newell
20.02.2012 14:46 Gökhan Yılmaz

 
     Valve, oyuncular tarafından en çok baskı yapılan firmaların başında geliyor çünkü çok büyük ve tutukulu bir kitle Half Life'ın devam oyununu bekliyor. Fakat firmanın başındaki Gabe Newell'ın Half-Life ve Half Life 2'den öğrendiği bazı şeyler olmuş.
 
     Penny Arcade ile konuşan Newell, geçmişe baktığımızda Half-Life ve Half Life 2'nin zamanında çıkmadığını ve bunlardan bazı dersler aldıklarını söyledi. Bir yandan da oyuncuları fazla heyecanlandırıp da sonradan hayal kırıklığına uğratmak istemiyorlar. Bu yüzden bir şeyler açıklamadan önce oyunun iyice pişmiş olmasını istiyorlar.
 
     "Hayranlarımızı ne kadar kızdırdığımızı biliyoruz ve onları bu duruma sokmak çok sinir bozucu bir şey. Elimizden geldiğince hızlı davranmaya çalışıyoruz, oyuncular için en değerli ne olacaksa onları seçmeye çalışıyoruz. Eğer bunu sihirle bir günde yapmanın bir yolu varsa duymak isteriz. Her gün tonlarca mail alıyorum. Neden Episode 3 hakkında bir şey söylemediğimizi soruyorlar. Episode 3 hakkında konuşmamamızın çok büyük nedenleri var ama bunları şu an size söyleyemem, ileride söyleyeceğim."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: Battlegrounds 43.2 Güncellemesi, Oyuna Bentley Araç Kozmetikleri ve Yeni Bir PvE Modu Ekliyor 15 Ekim Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler