Halo: Anniversary'de Kinect Desteği Olacak

Oyunda Mass Effect 3'teki gibi bir komut sistemi olabilir.
20.06.2011 11:19 Ersin Kılıç


     Ortaya çıkan dedikodular sonrasında duyurusu nihayet E3 2011 fuarında yapılan Halo: Combat Evolved anniversary için önemli bir açıklama Microsoft'tan geldi.
 
      Microsoft games Studio başkanı Phil Spencer, katıldığı bir röportajda Halo serisinin 10.yılı şerefine geliştirilen Halo: Combat Evolved Anniversary'nin Kinect desteğine sahip olacağını açıkladı.
 
     E3 2011'deki Kinect sunumunun  orjinal oyunlar ve Forza gibi yarış, Ryse gibi dövüş oyunları gibi iki farklı odak noktasına yoğunlaştığını beliteren Phil Spencer, "bizim tarafımızdan geliştirilen Halo: Combat Evolved Anniversary'de de Kinect desteği olacak" açıklamasında bulunmuş. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler