"Halo CE: Anniversary Para Tuzağı Değil"

Hey gidi... İlk Halo maceramızın üzerinden 10 sene geçmiş !
16.06.2011 00:03 Talha Aynacı

    
     Bungie'nin Reach vedasının ardından 343 Industries ile Halo evreninde yolculuğumuz devam ediyor. E3 2011'de beklendik bir şekilde Halo HD'yi ve süpriz bir şekilde Halo 4'ü duyuran yeni yapımcı ekip, Halo HD'nin para tuzağı olmadığını vurguladı.
 
     CVG ile bir röportaj gerçekleştiren yapımcı ekipten Dan Ayoup, Amerika'da 40 dolar ve İngiltere'de 35 paund fiyat etiketiyle satışa çıkacak olan Halo HD ile serinin fanlarıyla, oyunun 10. yıl dönümünü kutlamaya amaçladıklarını açıkladı:
 
" Kesinlikle bu bizim için fanlar adına bir hediyedir. Fiyata ve oyunun sahip olacağı özelliklere baktığınızda bunun para tuzağı olmadığını anlarsınız. Bu çıkışın ardından para içinde yüzmeyi beklemiyoruz. Bu oyunun hayranlarını ve oyunun yıl dönümünü kutlamak ile alakalı."
 
     Halo HD ile birlikte Classic Mode adında ve oyunun istediğimiz her anında oyunun Xbox versiyonuna dönebileceğimiz bir seçenek olacak. Bunun dışında Halo serisinden 7 harita, Achievements ve Live desteği 40 dolarlık paket içeriğinde yer alacak. Oyunun Avrupa çıkış tarihi ise 18 kasım olarak belirtiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 5 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 6 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler