Halo: Combat Evolved'un Kinect Özellikleri

17.10.2011 15:17 Levent Polater

 
    343 Industries, daha önce Kinect desteğine sahip olacağı belirtilen Halo: Combat Evolved Anniversary Edition'ın bu özelliğine dair detayları verdi.
 
    343, oyunda Kinect'i kullanmanın üç yolu olduğunu söyledi. Bunlardan birincisi sesiniz ile 10 yıl öncesi ile şimdiki grafik detaylarını değiştirebileceğimiz, bomba atabileceğimiz ve şarjör dolduracağımız açıklandı.

    İkinci ise, 'Scan' diyerek Analyse Mod'a geçebilecek ve bu modda silahlardan tutun, araçlar ve uzaylılara kadar her nesneyi taratabileceğiz.
 
    Üçüncü olarak ise tarattığınız ve oyunun kütüphanesine yolladığınız nesneleri bu bölümde elleriniz yardımıyla göz atabilecek olmanız. Halo: Combat Evolved Anniversary'nin Kinect özellikleri bundan ibaret. Oyun, 15 Kasım'da çıkıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler