Halo Dizisi 2022'nin Başlarında Paramount Plus'ta Yayınlanacak

25.02.2021 08:05 Gazali Çetinkaya

 
Xbox'ın popüler oyun serisini baz alan live-action Halo dizisi 2022'nin ilk çeyreğinde yayınlanmaya başlanacak.

Dizi kablolu televizyon kanalı Showtime'dan streaming servisi Paramount Plus'a taşındı ve 2022'nin başlarında Paramount Plus'a özel olarak yayınlanacak.

Showtime dizinin yapımcılığını üstlenmeye devam edecek.

Showtime Networks CEO'su David Nevins, Paramount Plus'ın bir süredir dikkat çekici bir dizi arayışında olduğunu ve Halo'nun gereken özellikleri karşıladığını belirtti.
 
Ana karakter Master Chief'i Pablo Schreiber ve Cortana'yı Halo serisinin oyunlarından tanıdığımız Jen Taylor seslendirecek. Yönetmenler Jonathan Liebesman, Otto Bathurst, Roel Reine ve Jet Wilkinson.
 
Belirtilene göre dizi Spartalılar etrafından geçen, derin duygusal bir deneyim sunacak. Onları insan yapan şeyleri geri kazanmakla ilgili ve çok güçlü bir hikaye olacak. 
 
IMDb sayfası: imdb.com/title/tt2934286/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler