Halo Infinite Birçok Özellik Olmadan Çıkış Yapacak

22.08.2021 09:23 Mehmet Tandoğan

 
 
343 Industries, yeni bir Geliştirme Güncellemesi videosunda Halo: Infinite'in Campaign Co-Op ve Forge modu olmadan çıkacağını duyurdu. Ayrıca PC versiyonu, bölünmüş ekran özelliğini de desteklemeyecek.
 
Oyunun yaratıcı yönetmeni Joseph Staten bu konu hakkında şunları söyledi: "Lansman için kaliteli bir deneyime odaklandığımızdan, Campaign Co-Op ve Forge modlarını erteleme konusunda gerçekten zor bir karar aldık." 
 
343 Industries, Sezon 2'de Campaign Co-Op'u ve Sezon 3'te Forge'u eklemeyi planlıyor. 
 
Halo Infinite'in henüz kesin bir çıkış tarihi yok. Microsoft ve 343 Industries, oyunun 2021 yılı içerisinde çıkış yapacağını belirtiyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler