Halo Infinite'in 2022'ye Erteleneceği ve Xbox One Sürümünün İptal Edileceği Söylentileri Yalanlandı

26.08.2020 06:18 Gazali Çetinkaya

 
Halo Infinite'in 2020 noel döneminden 2021'e ertelenmesinden sonra oyunun geliştirme sürecinde birtakım sorunlar olduğuna dair bazı söylentiler ortaya atıldı.
 
ResetEra kullanıcısı Sponger'dan gelen bu söylentiler oyunun 2022'ye erteleneceği ve Xbox One versiyonunun iptal edileceği yönündeydi fakat oyunun geliştiricisi bunları yalanladı.
 
343 Industries topluluk yöneticisi John Junyszek tarafından belirtilene göre "Çok sayıda sahte sızıntının olduğunu görüyoruz. Lütfen her okuduğunuza inanmayın. 2021 çıkış tarihini ve destekleyeceğimiz cihazlar ve platformları değiştirme planımız yok. Halo Infinite'i her bir cihaz ve platformda olabilecek en iyi olacak şekilde geliştiriyoruz." 
 
Halo Infinite 2021'de Xbox Series X, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 2 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 4 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 6 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler