Halo Infinite'in Xbox One Versiyonu "İkinci Sınıf" Olmayacak

05.08.2019 12:32 Özgür Eroğlu

 
Bu yıl E3'te Microsoft tarafından duyurulan ve Microsoft'un yeni nesilde çıkaracağı konsolu tanıtırken kullandığı Halo Infinite'in patronu Frank O'Connor, Blackmist523 adlı Youtuber'la yaptığı röportajda oyunun Xbox One versiyonu hakkında Xbox One kullanıcılarının içini rahatlatacak şeyler söyledi. 
 
Oyunun yeni çıkacak konsol Xbox Scarlett'te inanılmaz gözükeceğini söylerken, "Xbox One kullanıcıları kendini ikinci sınıf vatandaş gibi hissetmeyecekler, Oyunumuz Xbox One'da da inanılmaz gözükecek." dedi.
 
Frank O'Connor verdiği röportajda Halo ve konsollar için söylediği şeylerin tamamını aşağıda bulabilirsiniz.
 
"Tabii ki Xbox Scarlett kullanıcıları Halo Infinite konusunda özel vatandaş olacaklar, takımımız oyunu muhteşem yapmak için çalışıyor ve daha fazlası için çabalıyor. Ama oyunumuz Xbox One'da da gerçekten inanılmaz gözükecek. Ayrıca oyunumuz ilk kez PC'ye de gelecek bunun için de çok heyecanlıyız."
 
Halo Infinite; Xbox One, PC ve Xbox Scarlett için 2020'nin son aylarında çıkışını gerçekleştirecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler