Henry Cavill The Witcher Dizisinde Geralt Karakterini Canlandırmak İsterim Dedi

06.08.2018 20:34 Gazali Çetinkaya

 
Zack Snyder'ın filmlerinde Superman karakterini oynayan ünlü aktör Henry Cavill IGN ile gerçekleştirdiği bir röportaj esnasında The Witcher serisine olan ilgisinden bahsetti ve Netflix'in The Witcher dizisinde Geralt of Rivia'yı canlandırmak istediği belirtti.

Henry Cavill röportajda The Witcher 3: Wild Hunt'ı defalarca oynadığını ve gerçekten çok iyi bir oyun olduğunu söyledi. Aynı zamanda Andrzej Sapkowski'nin The Witcher romanlarını da okuduğunu ve "kesinlikle okumaya değer", "harika kitaplar" olduklarını belirtti.
 
Kendisine yöneltilen Netflix'in uyarlamasında Geralt rolüyle ilgilenip ilgilenmediği sorusuna Henry Cavill şu şekilde bir cevap verdi: "Kesinlikle. Evet, Bu harika bir rol olurdu."
 
Netflix'in The Witcher dizisi Yazar Lauren Schmidt Hissrich tarafından belirtilene göre, dizi 2020'ye kadar çıkmayacak. Çıktığında ise sekiz bölümden oluşacak. Oyuncu kadrosu ve dizinin hangi hikayeler üzerinden ilerleyeceği henüz belli değil. Netflix'in The Witcher sayfasında sadece "Mutasyona uğramış canavarları avlamakla uğraşan Witcher Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır." açıklaması mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 5 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 5 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 6 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler