Hogwarts Legacy için Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı

12.11.2022 11:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Uzun süredir geliştirilen açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu Hogwarts Legacy için yeni videolar gelmeye devam ediyor. Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software tarafından oyunculara sunulacak olan bu yapım için yeni bir genişletilmiş oynanış videosu yayınlandı. Bu videoda oyunun açık dünyası, karakterleri ve daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Geniş çaplı bir açık dünya macerası
 
 
 
Hogwarts Legacy, oyunculara sürükleyici bir açık dünya aksiyon rol yapma deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Oyunda biz oyuncular fantastik canavarları keşfedecek, karakterimizi özelleştirecek ve iksirler yaparak büyü yapımında ustalaşmaya çalışacağız. Bunun yanı sıra karakterimizin yetenekleri yükseltmeye çalışacak ve olmak istediğiniz bir büyücü için maceralara atılacağız.
 
1800'leri konu alan bu yapımda tanıdık ve yeni yerleri keşfedeceğiz. Bunun yanı sıra oyunun iki farklı sürümü yer alacak. Standart ve Deluxe edition. Deluxe sürümünde şunlar bulunacak:
 
- Thestral Bineği
- Karanlık Sanatlar Savaş Arenası
- Karanlık Sanatlar Kozmetik Seti
- Karanlık Sanatlar Garnizon Şapkası
- 72 Saat Erken Erişim 
 
Hogwarts Legacy ne zaman çıkış yapacak? 
 
Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Daha sonraki bir tarihte ise Switch konsolları için  piyasaya sürülecek. 
 
Hogwarts Legacy genişletilmiş oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 3 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 3 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler