Hunt: Showdown için yeni güncelleme yayınlandı: Geralt'ın sesi oyuna katıldı

10.03.2023 18:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Crytek tarafından biz oyun severlere sunulan çevrimiçi açık dünya nişancı aksiyon oyunu Hunt: Showdown için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber oyuna Geralt'ın sesi dahil oldu. The Witcher 3: Wild Hunt'ta ana karakterimizi seslendiren Doug Cockle, Hunt: Showdown'da John Victor adlı karaktere hayat verdi.
 
1.12 güncellemesi oyuna yeni geliştirmeler getiriyor
 
 
 
Hunt: Showdown için yayınlanan son güncelleme ile beraber oyuna birçok geliştirme geliyor. PC, PS4 ve Xbox One oyuncuları için mevcut olan bu güncelleme, oyun içi performansı arttırıyor ve iki yeni öğretici karakter oyuna dahil oluyor. Yeni yama, temel öğretim kısmını detaylandırıyor ve oyunculara daha akıcı bir öğretim sunumu hazırlıyor. 
 
1.12 güncelleme ile oyundaki silah seçimleri artık daha kolay hale geliyor. Oyunda ayrıca gizlenme durumu artık daha duyulabilir hale geliyor. Örneğin bir çöp yığının arkasına saklandığımız zaman diğer oyuncular tarafından duyulabilecek.
 
Türkçe dil desteğine sahip nişancı aksiyon oyunu için yeni güncellemeler gelmeye devam edecek. Oyuna şu anda Steam üzerinden 109,00 TL'den erişebilirsiniz.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hunt: Showdown Platformlar: PC Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Crytek Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler