IGN, Catherine'i Çok Beğendi

Vincent'ın başını beleya sokan güzelimiz
14.07.2011 09:54 Alkan Adakaner


      Atlus'un oldukça ilginç bir senaryoya ve oynanış öğelerine sahip oyunu Catherine'i Batılı oyun otoritelerinden IGN de çok beğendi. Japonya'da büyük beğeni kazanan oyun kendini Batılı oyunculara da sevdirecek gibi görünüyor.
 
    IGN'nin Catherine incelemesinde oyun "şimdiye kadarki en eşsiz senaryolardan birisine sahip" olduğu vurgulanmış. Zaten Atlus özellikle senaryo konusunda çok iddialıydı ve bu konu üzerinde duruyordu.
 
     Oyunun soundtrack'lerine de hayran kalan (zaten videolarda bile harikaydı) IGN, yetenekli oyuncuların Catherine'i 15 saatin altında bitirebileceklerini, ama bunun bile çoğu oyundan daha uzun sürdüğünü belirtiyor. 
 
    IGN'in sonuç olarak oyuna 9.0 puan vererek beğenisini gösteriyor. Bu tür yaratıcı oyunların beğeni kazanması gerçekten de sevindirici.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler