Injustice 2'nin Mobil Sürümü Ed Boon Tarafından Doğrulandı

16.02.2017 18:09 Gazali Çetinkaya

 
   Injustice 2 mobil cihazlara da geliyor.
 
   NetherRealm Studios kreatif direktörü ve Mortal Kombat ortak yaratıcısı Ed Boon, twitter üzerinden paylaştığı ekran görüntüleri ile doğruladı.
 
 
   Belirtilene göre Injustice 2'nin mobil sürümünde tonlarca yeni özellik, mod ve yeni bir dövüş sistemi bulunacak. Yeni bilgiler ise yakın zamanda gelecek. İlk oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Bu hafta içerisinde Warner Bros. Interactive ve NetherRealm Studios konsol sürümleri için Cheetah, Catwoman, Poison Ivy ve Swamp Thing'in oyunda oynanabilir karakterler olarak yer alacağını duyurmuştu. Tanıtım videolarına başlıklara tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 
Cheetah, Catwoman ve Poison Ivy Injustice 2 için Doğrulandı
 
Swamp Thing, Injustice 2 için Doğrulandı
 
  Injustice 2, 16 Mayıs 2017 tarihinde PlayStation 4 ile Xbox One sistemlerine çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Injustice 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 16 Mayıs 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 24 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler