Insurgency: Sandstorm Hikaye Modu İptal Edildi

04.01.2018 09:38 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici New World Interactive'den Michael Tsarouhas, Insurgency: Sandstorm'un 2018'de çıkış yapacağını doğruladı ve oyunu 2018'de çıkarabilmek için tek oyuncu ve co-op hikaye modunun iptal edildiğini de açıkladı. 
 
   Michael Tsarouhas: 
 
   "Tek oyuncu ve co-op hikaye modu oyunun çıkışı için iptal edildi ve daha sonraki bir tarihte tekrar düşünülecek. Bunun nedeni, yüksek üretim gereksinimlerinden ve oyunu 2018 yılında hayranlarımıza sunma sözümüzden kaynaklanmaktadır. Hikaye çok heyecan vericiydi ve ekibimiz için yeni bir fırsattı ancak bir seçim yapmak zorunda hissettik. Şu anda Insurgency: Sandstorm'da tam bir multiplayer ve co-op deneyimi sunmamız bizim için daha önemli. Bazılarınız için bu kararın beklenmedik olduğunu biliyoruz ve bu haberi paylaşmaktan dolayı üzgünüz ancak bunun yapılması gereken bir şey olduğunu hissettik."
 
   Oyunda üç multiplayer modu ve üç co-op modu bulunacak. Multiplayer modlar Push, Firefight, Capture the Base; co-op modlar Checkpoint, Operation, Outpost.

   Insurgency: Sandstorm PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Insurgency Platformlar: PC Geliştirici: New World Interactive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler