Jade Raymond Electronic Arts'tan Ayrıldı

22.10.2018 21:04 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, EA Motive stüdyosunun başında bulunan isim Jade Raymond'ın stüdyodan ayrıldığını ve yerine Samantha Ryan'ın getirildiğini duyurdu.
 
Jade Raymond 2015 yılında Electronic Arts'a katılmış ve o zaman yeni kurulan EA Motive stüdyosunun başına getirilmişti. Bu süre zarfında EA Motive stüdyosu Star Wars Battlefront II'yı çıkardı ve açık dünya Star Wars oyunu, yeni aksiyon macera oyunu ve açıklanmayan başka bir proje üzerinde çalışıyordu. Jade Raymond Electronic Arts'a katılmadan önce Ubisoft'ta Assassin’s Creed serisi, Watch Dogs ve Splinter Cell: Blacklist oyunlarında baş yapımcı rolünü üstlenmişti.
 
Jade Raymond'in yerine getirilen isim Samantha Ryan da etkileyici bir özgeçmişe sahip. Kendisi daha önce Monolith'te başkan ve Warner Bros.'ta ürün ve geliştirme kıdemli başkan yardımcısı olarak çalışıyordu. Samantha Ryan EA Motive stüdyosunun başında bulunacak olmasının yanı sıra BioWare ve Maxis gibi diğer Electronic Arts stüdyolarının yönetimine de yardımcı olacak.
 
Electronic Arts'ın konu hakkında Game Informer'a yaptığı resmi açıklama:
 
"EA stüdyoları oyunculara daha yaratıcı yeni oyunlar ve içerikler sunmaya odaklanmıştır. Laura Miele ve ekibi bu arayışımızda oyun yapımcılarımıza daha iyi destek verebilmek için birkaç adım attı, Motive dahil olmak üzere ek stüdyolara öncülük etmesi için Samantha Ryan'ın portföyünü genişletmek gibi. Samantha yaratıcı tasarım ve oyun ekiplerini desteklemekle biliniyor. Kendisi The Sims'ten Batman: Arkham City'e No One Lives Forever'dan Anthem'e kadar uzanan bir oyun geçmişine sahip, engin tecrübeli bir oyun yapımcısı. Bu değişiklikle birlikte, Jade Raymond Electronic Arts'tan ayrılmaya karar verdi. Jade Raymond bizimle birlikte olduğu zamanda harika ekipler kurmaya yardım etti ve Motive ve diğer stüdyolarda geliştirilmekte olan projelerimiz herhangi bir değişikliğe uğramadan devam ediyor. Tüm çabalarından dolayı ona minnettarız ve bir sonraki macerasında en iyi dileklerimizi iletiyoruz. EA stüdyolarında yaptığımız her şeye daha fazla yaratıcılık koymaya çalışıyoruz ve gelecek aylarda daha fazla şey paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." 

İlgili İçerik Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler